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	Question
	Response

	CLIN 3, Activity 4, Section 9.2.3.1 discusses placing tree and shrub trimmings in an onsite compost pile. Please clarify if fallen leaves and grass trimmings are allowed for disposal in the onsite compost pile and that there is no requirement for off-site disposal of any plant-based waste during the performance of this activity.
	Plant based waste can be deposited on the onsite compost pile.  

	Attachment A-2, CLIN 1, paragraph 2.4  The requirement for the contractor to maintain/renew all drafting and design equipment conflicts with CLIN 3 requirements where the same equipment is provided by the government.
	The equipment is provided by the Government as GFP.  However, the contractor is responsible for maintaining the equipment during its use and also responsible for renewing or replacing the equipment (as Contractor Acquired Equipment still titled to the Government) when it becomes inoperable.  

	Does Attachment A-2, CLIN 1 only pertain to CLIN 1 or does it also pertain to CLIN 3?  
	This attachment applies only to CLIN 1.  

	References to "historical average" are unclear as to what time-period the average relates to.  
	Historical averages represent an annual average.  

	Attachment A-2, CLIN 1, Attachment 7.  The attachment contains information relative to Project Operation teams and their anticipated manpower needs.  There are historical averages provided for Albany and Morgantown but does not appear to include similar information for the Pittsburgh location.  Does the requirement include Pittsburgh?
	The requirement does apply to this Pittsburgh site (in addition to Albany and Morgantown).  However, there is no historical information to provide regarding the Pittsburgh site.

	Attachment A-2, CLIN 1, 4.5 Project Management Support, 4.5.1—Develop the Project Management Plan (PMP) to identify the graded approach to the CROps process for an individual process.  Is this a PMP specific to the work under this contract or broader to include all the FWP work?    
	The project management plan under this requirement is specific to cover the work defined in the PWS, not the entire FWP.  This PMP process is a lower level process to support the overall PMP related to the entire FWP.

	Why are there different number of contract references required for experience and past performance and different number of years to be considered “recent”? 
	Experience and Past Performance are evaluated separately and have separate criteria with separate definitions.  

	
	






